Uslovi korišćenja

Korišćenjem ovog sajta podrazumeva se da ste saglasni sa pravilima sajta koja se mogu menjati po potrebi i bez prethodnog obaveštenja.

Korišćenje sadržaja
Sajt „Prevoznik“ sadrži informacije o pravnim licima, tekstove, fotografije, dizajn, grafiku, video spotove kao i druge materijale. Sve informacije su vlasništvo privatnih ili pravnih lica.
Sve informacije sadržane su u oglasima na sajtu, a predviđene su za pregledanje u privatne ili poslovne svrhe. Sva druga korišćenja uključujući bez ograničenja prepravke, brisanje, prepisivanje, prikazivanje u javnosti, kopiranje, ili bilo koja druga radnja su zabranjena. Materijal koji se nalazi na sajtu ne sme da se koristi u svrhe telemarketinga, direktnog marketinga, komercijalnog, masovnog slanja pošte raznih predstavnika ili spamovanje.
Ukoliko postoji bilo kakva dozvola za korišćenje sadržaja sajta, ona ni u kom slučaju ne uključuje korišćenje istog u svrhu ilegalnih radnji, pretnji, ucena, pornografije ili zabranjenih materijala za decu. “Prevoznik“ je u potpunosti isključen iz politike i ne pripada ni jednoj političkoj partiji. “Prevoznik“ posluje isključivo sa privrednicima, a kao servis služi čitavoj javnosti. “Prevoznik“ čini sve napore da informacije koje prezentuje budu tačne i na vreme ažurirane i postavljene na sajt. “Prevoznik“ dobija informacije iz raličitih izvora, te nema potpunu kontrolu nad tačnosti informacija u vreme kada se one koriste. Samim tim ne može u potpunosti garantovati tačnost i ograđuje se od odgovornosti za tačnost sadržaja. “Prevoznik“ zadržava pravo izmene cena paketa i usluga bez prethodne najave, kao i izgleda i funkcionalnosti sajta, ponuda proizvoda, servisa i izdavanja publikacija.
„Prevoznik“ zadržava pravo, diskretno bez obaveza, da popravi ili ispravi greške ili dvosmisleno napisane reči u delu obaveštenja o proizvodu, usluzi ili servisu, imajući nameru da informacije budu tačne i ažurirane na vreme ali ne odgovara za eventualne greške ili netačnosti.

„Prevoznik“ ne garantuje za proizvode ili usluge koji se oglašavaju na web sajtu. Vaše je pravo da proverite sve usluge ili proizvode.

„Prevoznik“ ne snosi odgovornost za rezultat ili bilo koji gubitak nastao pri kontaktu sa kompanijama pronađenim na sajtu prevoznik.registracija-vozila.rs, bilo to direktno, indirektno ili linkom sa nekim drugim sajtom na Internetu.

Autorsko Pravo
„Prevoznik“ ne prihvata odgovornost da kontroliše trademarks, copyright ili prava trećih lica. “Prevoznik“ može u nekim momentima diskretno isključiti, suspendovati ili zabraniti prezentovanje proizvoda ili usluga firmama koji prekorače pravilo o autorskom ili bilo kom drugom pravu drugih firmi na sajtu.
Ako verujete da Vaš pravno zaštićen materijal koristi treće lice koje nije autorizovano za korišćenje istog možete nas kontaktirati i priložiti dokaze koje posedujete.

Uslovi oglašavanja
Za podatke koje predstavlja “Prevoznik“ i koji se nalaze na sajtu, očekuje se da budu tačni bez anonimnog predstavljanja firmi, proizvoda ili servisa. “Prevoznik“ objavljuje informacije koje dobije od komitenta, direktno ili indirektno. Ukoliko se desi da prilikom pretraživanja ovog sajta naiđete na netačne ili nekorektne informacije molimo Vas da nas obavestite o istim putem kontakt forme.

„Prevoznik“ ne prezentuje lične informacije već proizvode i usluge firmi kao i same firme i stalno prati statistike poseta i potrebe korisnika sajta. Na ovaj način “Prevoznik“ može informisati firme o poseti njihovoj profil strani ili statistici pretrage kada su u pitanju odredjeni proizvodi ili usluge. Ako su Vam potrebne dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem kontakt forme.

„Prevoznik“ ne prodaje ni jedan deo sadržaja sajta (informacije) trećim licima u svrhe telemarketinga, marketinga ili komercijalnih e-mail kampanja i dr.

Postavljanjem informacija i materijala u “Prevoznik“ bazu i sajt prevoznik.registracija-vozila.rs putem upisa preko sajta, telefona, dopisom ili lično garantujete ispravnost i verodostojnost podataka i odobravate da iste može neograničeno koristiti, objavljivati, prilagođavati, reprodukovati, menjati, prevoditi, prenositi, distribuirati, i na druge načine koristiti sve ili deo informacija, materijala ili sadržaja na bilo koji način putem svih poznatih i budućih tehnologija.

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem online kontakt forme.